ett nytt försök... tredje gången gilt!

shit så längesen man satt här och uppdaterade dag ut och dag in, men om jag ska vara ärlig så har jag saknat det.. och bestämt mig för att börja om från början, igen... tredje och sista gången! så om ni nu vill ha mig kvar i bloggvärlden så får ni ju se till att kommentera och kika in lite då och då, inte så mycket begärt av mig faktiskt, eller vad säger ni?

jahapp, det var det... måndag förmiddag och plugg och disken väntar, rolig måndag va? inte så värst, men sen när uppgifterna är inlämnade och klara vet jag vem som är nöjd iaf.. så får se det positivt, tycker jag ni andra som också ligger efter ska göra.. man tjänar inget på att inte göra det, så why not?  solariet ska jag nog besöka en sväng senare också, ytterligare ett beroende.. undrar hur många beroenden man har egentligen.. inget av dem är nog som så nära positivt heller. hahha.

ja, så kommer min måndag att se ut, kanske springer iväg till claes ohlsson en sväng sen också (måste ha ny sladd till datorn och högtalaren) då är det bara för kärringen till granne att klaga sen. stackare.

tänkte också fixa med en grej som jag vet att en liten tjej vid namn emma kommer bli glad för, om jag nu lyckas med det... man ju kan alltid hoppas.. Men i alla fall Emma förtjänar det :-)

allt för mig just nu, plugg+disk väntas..
återkommer senare och förhoppningsvis med en ny,fräsch DESIGN!

felicia ♥


RSS 2.0