sunshine

är verkligen det enda rätta just nu, ute skiner solen som bara den och det märks verkligen att sommaren är påväg ;-) och det är riktigt skönt, för vad är bättre än solljus och värme? ;p hihi..

själv är jag inte allt för upptagen med något, har nyss avnjutit två goda äggsmörgåsar, vilket har blivit en vana för mig... för varje morgon jag vaknar blir det alltid en äggsmörgås eller två, hihi... (det är ju så gott!)  är lite små-stressad också, eftersom jag alltid segar så mycket...och det har jag verkligen inte tid med idag, för idag står det utgång på schemat...  Vi tänkte först sitta hemma hos mig en stund, dricka lite smått och så ni vet, och efter det förmodligen hamna på någon "värd" fest.. hehe,  har ju egentligen klassfest idag, som jag velat gå på.. men icke!  det får bli nästa gång, om inte ett under sker och man tar sig dit :)  ja som sagt stressad var det, ska hinna duscha och allt och istället sitter jag här, denna gång ska bannemig inte malin och josefine få vänta på mig för att jag är dryg, utan nu ska jag bevisa dem motsatsen... hehe, förresten elin skulle kanske följa med också.. trevligt, längesedan man spenderade dagarna tillsammans med den sötan ,- )  så det ska bli kul!

och som ni kanske mäker fungerar mitt internet nu, vilket innebär mer bloggande :) roligt!
felet berodde på att det var glapp i uttaget där det mobila sitter, så simpelt... ;p  jag som trodde det var datorn det var fel på, hehe.. 

men för att bevisa malin o josefine motsatsen måste jag nog sticka nu, men ni får ha en fortsatt trevlig dag så länge! uppdaterar senare när jag är ready ;-)

ps. åååh vad jag saknar det ljusa håret , vad tycker ni, brunett vs blondie? ;p ds.

pussssssssss*


en solig torsdag :)

hej igen :)

har märkt att uppdateringen som jag lovar att förbättra inte förbättras något.. det är hemskt, jag som verkligen vill blogga... men som sagt datorn den bara krånglar och krånglar hemma i karlstad, äntligen vet vi vad felet är, så nu behöver jag ju inte fortsätta att spekulera kring det... men tråkigt i vilket fall, helst utav allt vill jag ha en ny dator istället för att lämna in min...  men i nuläget lutar det åt den gamla i vilket fall, jaja... whatever... 

är i alla fall hemma i grums nu igen, har faktiskt kommit på hur ensamt man kan ha det ibland och hur riktigt tråkigt det kan vara att bo själv... så bestämde mig ganska så snabbt igår att åka hem och hälsa på syrran ;p  idag då, solen skiner ute och det är ju verkligen hur mysigt väder som helst, (fast i skuggan är det dock lite kyligt) fast man får ändå den känslan av att bara vilja ligga i bikini och ta sitt första dopp för iår,  men om jag tänker efter får det faktiskt vänta (jag är lite badkruka utav mig, hihi)..

annars idag så ska lowa syrrans dotter med mig hem till karlstad och vi ska mysa till det riktigt ordentligt, tacos, chips, godis och film ni vet ;-)  och kanske några turer i lekparken, om jag känner Lowa rätt! :=) hihi, det blir mysigt det... innan vi åker till karlstad igen tänkte jag käka lite frulle samt sätta på mig kläderna för att ge mig ut i solen ;p härligt....

ni får ha det toppen så länge, och eftersom datorn och internetet krånglar hemma i karlstad vet jag inte riktigt när jag uppdaterar igen...  men vi hörs i alla fall! :)

pusssssssssssss*

sorry för den dåliga uppdateringen...

hej igen, har varit väldigt dåligt med uppdatering nu på den senaste tiden.. såg för en stund sen att mitt senaste inlägg var för mer än 2 veckor sen, oj va länge... jag som verkligen älskar att blogga! ;p ändring nu med detsamma...

orsaken till att bloggandet har fått stått på sidan av ett tag är för att jag helt enkelt inte har haft tid.. har flyttat, fixat i min nya lägenhet.. (förresten ett stort tack till alla som har hjälpt mig med flytten, överraskning väntar...;p) haft inflyttningsfest, träffat godingen, kollat hockey (grattis FBK till sm-guldet!) festat ytterligare lite mer, varit otroligt slöö... och till sist internetet har krånglat som bara den... funkar ena stunden och sen slutar det att fungera den andra stunden... blir knäpp på det där snart, internet är jag ju i behov av ;-) tänkte ringa till hyresvärden nu i veckan och höra vad felet är, likaså med kanalerna... ;p 

annars då, jo är hemma i grums på en liten snabb-visit ;p hemma i karlstad ser det ut som ett bombnedslag nu efter lördagens fest, vill inte ens tänka tanken att det är jag som ska städa där ikväll eller imorgon.. usch! det är just därför jag är hemma i grums, inte bara det, men mycket därför..  men just nu vill jag bara hem till karlstad, duscha och sedan lägga mig i min alldeles egna supersköna soffa från sommarlagret...  ;p fast just nu verkar det inte som om att det blir karlstad, har ingen skjuss och åker inte busskortet.. hmm ;s tråkigt!!

tänkte också lägga upp bilder i veckan på lägenheten och sånt, kameran är nämligen på vift just nu.. men jag lovar att lägga upp det så fort jag bara kan.. :)

hade inte så mycket mer på hjärtat, tänkte hoppa in i duschen nu...
men ni får ha en fortsatt mysig dag, så hörs vi.. (så fort jag kan)

pusssssss*

RSS 2.0