chilinötter och cola

smaskar som bara tusan på både chilinötter och cola, riktigt gott! att man alltid ska bli sugen på något när man blir sittandes framför tv;n ? det bara är så, visst är det? ;p

boda borg imorgon blir inställt för min del också, känner att det finns lite mer "viktigare saker" att ordna upp först, såsom lägenhet, jobb osv.. och allt dessa passar utmärkt då jag är ledig även imorgon, så imorgon ni finns det all tid i världen för att uträtta ärenden hit och dit.. perfekt! och då dagen är slut imorgon, hoppas jag så innerligt på att en ny bostad väntar :)

träna och sola, finns det förhoppningsvis också tid för imorgon..

vill också tacka alla som hjälpt och stöttat mig de senaste dagarna, ni vet vilka ni är och utan er skulle jag aldrig klara av det här! tack för att ni är som ni är och att ni finns där när jag behöver er som mest! <3 



Felicia ♥


långledig

skrev ett inlägg igår, men märkte för en stund sen att det aldrig publicerats.. märkligt det där, :S  men iaf, skrev lite kort om helgen och så, blev ju ingen bio i fredags, eftersom att det endast fanns utspridda platser så vi valde att käka gott och sen ta bussen hem igen för att gå på bio till veckan istället :)  utmärkt, då vi blir lite fler också, och det är ju aldrig fel :) 

som sagt, hela helgen har varit hur lugn som helst, mycket lugnare än den har varit går det nog inte att få det, tror jag i alla fall... gottat sig hur mycket som helst, fint sällskap, varit osminkad och klädd i mjukis.. underbart när jag tänker efter!

och som ni kanske har sett eller hört är vi Klara elever lediga både idag och imorgon och det känns också helt underbart, få sova ut lite och ta vara på vardagen lite, en sak som redan är planerad är boda borg, redan imorgon faktiskt.. ska bli riktigt roligt att åka dit, känna sig lite mer som ett "barn" kan man säga, klättra osv..  alltid kul!

resten av denna måndag har jag inget speciellt planerat, ska väll hoppa in i duschen vilken sekund som helst, och efter det sola.. vill träna idag också, och träffa godingen, idol får man ju inte missa heller, Piotr eller Kalle? vilka tror ni? ;-)

uppdaterar senare,

PUSS PÅ ER!


25 minutare

blev som sagt en 25 minutare i solariet även idag, riktigt skönt... tror faktiskt inte att det finns något som är så avkopplande som att ligga i solariet och bara njuta.. ;-) massage kanske, men inget annat...

alldeles strax har jag tänkt att hoppa in i duschen och börja fixa mig för ikväll, blir som sagt bio "flickan som lekte med elden", och jag hoppas verkligen att den når upp till mina förväntningar.. 

har inte så mycket annat för mig, hoppas ni andra får en toppen kväll iaf, för det ska jag ha!

PUSS PUSS

sjukling

gårdagen var super, var i skolan tills 16.10, vi fick lov att ta halv 5 bussen hem, så var hemma ganska sent dock. kom hem, slängde snabbt i mig något käk och sen vidare mot badhuset! mötte upp elin, simmade i ca 40 minuter sen tog vi oss en 25-minutare i solariet... ;-) jätte skönt var det, och riktigt mysigt att spendera lite små timmar på kvällen med elin, blir inte allt för ofta det inträffar nu för tiden, vilket är synd...

efter solariet orkade jag inte alls mycket, som sagt så är man fortfarande förkyld, och har varit det i ca 4 veckor nu, så sängen blev ganska så fort, på grund av förkyldningen valde jag att stanna hemma idag, återhämta mig, samt vila så mycket som det går...  dock vet jag hur det kommer att sluta, jag som hatar att inte göra något..  och som sagt det finns redan planer för ikväll, är riktigt sugen på en bio tillsammans med mina brudar :)

ska ringa upp de nu och kolla så de inte bokat in något annat, samt ta en 25-minutare idag igen och sen en dusch! just ja, glömde säga att vi är lång-lediga tills på onsdag, är ni avundsjuka? ;-)

det skulle jag har varit, ett snabb inlägg innan staden sen...

PUSS SÅ LÄNGE!

Ny design a lá Ida

och ännu en gång har min snuttiplutt ida fixat min design, tack så mycket hjärtat! :)

och eftersom designen är fixad så är det bara att börja blogga igen då, som vanligt ;)

har inte så mycket mer att säga, idol står på tv;n och alldeles snart är det dags för andra avenyn, som man bara inte kan missa ;-)




Puss så länge

I´m back

längesen man skrev sist, men har faktiskt inte haft lust till det alls.. det har fått stått på sidan av ett tag nu känner jag, men just idag kände jag att det var dags, ta upp allt igen, fast med helt nya tag och verkligen ha en mening med att göra det, och nu menar jag inte slänga in ett inlägg då eller då, bara för att skriva utan för att verkligen uppdatera minst en gång varje dag iaf, som sagt väldigt många andra bloggare/bloggerskor gör ju det bara för en viss andledning- tjäna pengar... det är inte mitt syfte,jag gör det för att jag tycker det är kul!

så som sagt, väldigt gammal design men den ska ida finslipa på redan idag faktiskt, så är den inte klar senare ikväll skulle jag kunna tippa på att den är klar senast imorgon, för er som ville veta.. :)

annars idag har jag varit i skolan, tagit klass-kort samt jobbat på som vanligt när det gäller tisdagar, mer fritt kan man säga... dagen i övrigt är inte helt planerad än faktiskt,men är väldigt sugen på att simma och sola efter det är ett måste, dags att få upp brännan lite... 

ja, hade väll inte så mycket mer på hjärtat!

PUSSIS


RSS 2.0