Red lips and so on





PUSS PÅ ER, själv ska jag göra mig en kopp svart och njuta av att jag INTE kan äta.

felicia ♥

Replay

Sitter nu i lägenheten, en ganska så väl-städad sådan. Och jag har lyckats gjort mig hemmstadd. Jag har också lyckats gått igenom en hel del gammalt. Såsom gamla spel, kort och även lyckats hitta några godbitar! Såsom smycken framförallt och ett rött läppstift. Som jag letat i veckor efter detta och om man bara tänker till lite så ligger det ju där. Puh! Och ja, jag lyckades också bli andfådd av detta letande inklusive bärande. Hur det nu är möjligt? Med med sveriges mest ovältränade kropp lyckas även jag. Mohahaha.

Något som dock inte är lika kul är att jag fått tillbaka mina dåliga "mat-vanor", det vill säga inga matvanor alls numera. Jag struntar i att äta, eller rättare sagt jag är inte hungrig trots jag inte ätit på flera timmar. Och så fort jag äter något litet, eller åtminstonde försöker äta något säger kroppen ifrån och vill inte alls ha det jag stoppar i mig. Och nu när jag tänker på det, kan det kanske vara på grund av detta som magen krånglat en hel del. Och det är säkert på grund av detta jag känt mig såpass trött, hängig men framförallt nere de senaste dagarna. Så detta känns absolut inge bra.

Försöker åtminstonde dricka rikliga mängder med vatten och få i mig andra vitaminer ändå. (dock på tablett) Så att  jag ska orka. Försöker också äta en massa frukt, vilket går bättre. Men jag vill ju ha mat! Sådan matälskare som jag är :-D

Får kolla upp detta imorn och göra allt för att det ska bli bättre, jag gör det ju trots allt INTE med flit. Utan det är kroppen som säger ifrån..

felicia ♥


Good girls go bad

Återigen på plats i soffan, efter ett kort besök i staden. Eller rättare sagt ett viktigt möte. Mötet gick bra, sen får vi väll se vad som händer :-) De skulle ringa i alla fall. Så man kan ju hoppas!

Är nu inne på det första vinglaset, inväntar emma som kommer runt 7. Ikväll är det givetvis party som gäller, men först. Diska, städa och DUSCHA. Sen är jag redo!

Vad har ni för er en fredags-kväll som denna då?

felicia ♥


Du gör min dag



Med en rykande kopp svart sitter jag här ensam. Numera i mitt cribb och det märks vill jag lova, ett halvt diskberg, torkade kaffe-fläckar och liknande på golvet och några damtussar här och var.. Ja vad ska man säga, att bo själv är inte high life alla gånger. Efter drygt 2 veckor hos mammsen sitter jag nu här. Redo för att ta tag i mitt liv och mitt cribb och det på riktigt denna gång. Det behövs! Och känns både skönt och oskönt just nu. But thats life.

Jag försöker så gott det går. Och jag känner nu att det funkar, det funkar alldeles utmärkt. Inväntar bara en sista bekräftelse sen kan jag KÖRA järnet och visa vem jag egentligen är och vad jag går för. Jag har så mycket framför mig så ni anar inte, planer för framtiden och en massa annat. Det ser ljust ut, riktigt ljust ut.

Och ja, som det ser ut nu (beroende på mig själv) så sticker jag till pappsen i januari och blir borta hela 2 månader, det vill säga att jag är tillbaks i mars någon gång. Hur skönt ska inte det bli då? Dock är det ju det, är jag redo? Vågar jag? Vill jag? Kan jag? Det är just det, men JAG ska bannemig göra det. För innerset inne vet jag att jag både kan, vill, vågar och är REDO. 

(Btw, klickade hem en liten godbit förut också, iPhone 4 med hela 32 gb. Nice?)

felicia ♥


Changed

Paradise hotel, Bonde söker fru och nu Maria Wern och givetvis en massa gött på det! Och förut blev det mammas supergoda räksmörgåsar, mumma :-)

Blev även en super duper mysig fika med josefine förut också och en hel del prat, vilket var skönt! Som jag saknat den tjejen.

Soffan hos mamma väntar på mig, då klockan ringer på 05.00 imorgon bitti. Färgning av utväxten på nobel imorgon, då jag ska vara modell åt jessica. Och även lite shopping innan hemfärd och plugg hos mammsen väntar.



Fick ju även nya numret av vecko-revyn idag också!! Så den blir det att kolla igenom en sväng innan man slocknar.

felicia ♥


Radioactive

Sitter nu och pustar ut en aning efter ett non-stop skrivandet av både CV:n och plugg hit och dit. Har nyss tryckt en kebab-tallrik också. Mumma på det! Så nu är jag mätt och belåten och redo för ytterligare en timmes plugg innan paradise.

Blir inte så roliga inlägg nuförtiden då jag pluggar jämt och ständigt. But thats life och ni var får helt enkelt stå ut. För mer pluggning kommer det bli ett bra tag framöver! Och ja, det är bara för mig att bita i det sura äpplet och köra på hårdare än någonsin. Jag som vill börja träna seriöst också och har fått extra jobb. Hur ska detta sluta? Hur ska jag hinna? :-D

Den ultimata lösningen vore ju att ha ett alldeles eget löpband hemma, då du iaf kan röra på dig liiiite, samtidigt som du gör annat. Perfekt ju, det kanske man ska önska sig? vad tror ni?

felicia ♥

Morgontrött?

Har nyligen vaknat till liv här hos mammsen då jag inte alls fått någon vidare bra sömn inatt heller. Vet inte vad det beror på att jag ska vakna hela tiden, men i svackor går det i alla fall. Och jobbigt är det! Då man inte får en jämn och skön sömn.

Tisdag idag och återigen en massa plugg. Men först ett besök hos frisören klockan 15.00 för tidsbokning samt lite fix. Och sen hittar ni mig nerdykt i en massa plugg resten av dagen.. Jiha! Duktig

Och imorgon, ja då ska jag äntligen få träffa världens underbara vän- josefine! SOM JAG LÄNGTAR


felicia ♥

Biggest Loser

Har alldeles nyligen kollat klart finalen av Biggest Loser Sverige, och ja vad ska man säga? Glädjetårar för deras skull. Och hur sjukt är det inte att de kan tappa så mycket i vikt? Vinnaren hade gått ner hela 75,6 kilo tror jag det var. Herregud! Och ja, jag är mer än glad för deras skull :-)

Ska försöka ta mig samman nu och göra klart det allra sista på uppgiften för att sedan inta sängläge, ny dag imorgon. Då det ska skrivas två CV;n och göra klart ytterligare 4 uppgifter! Duktigt. Jag jobbar så sjukt mycket bättre när jag är hemma. Underbart

 
Gott&blandat är ett MÅSTE, en liten sockerkick är väll aldrig fel??

felicia ♥

i can hear your thoughts




Fy bubblan vilken satans mensvärk jag lider av just nu, buhuuuuu!! Alltså den dödar mig (nästintill) och ja, det är riktigt synd om mig, då jag inte har något annat val än att plugga, plugga och plugga idag. Dock gillar jag det, att plugga alltså. Känns som om man blir smartare på något sätt och inte för att skryta eller så, men jag är ju GRYM på det jag gör, kanske skulle skriva en bok?

Det har jag faktiskt drömt om en gång i tiden, att skriva en bok. Inte bara vilken bok som helst, utan givetvis en självbiografisk bok som handlar om mig och mitt liv. Min uppväxt, allt jag varit med osv. Hela köret!!!  Dock är detta inget som kommer kunna vara aktuellt än på ett tag, vilket är synd. Men om 1 år kanske? Vem vet, håll utkik.

Som sagt, en av mina drömmar!! Så skulle vara kul om den gick i uppfyllelse. :-)

felicia ♥

Monday morning

Måndag morgon, sitter just nu hos mammsen efter ett besök på vårdcentralen här i grums. Har som sagt varit och tagit ut mina 2 stygn jag hade i örat. Så nu ser örat fint och framförallt ut helt ut igen. Vilket känns underbart!!

Dagen idag tänkte jag faktiskt spendera i grums och hos mamma. Plugga, plugga och plugga. Både teori och vanligt plugg. Inte så roligt om man tänker efter, men det är saker som MÅSTE göras och då får man helt enkelt ta sig tid till att göra det också. Och tro mig, det ger resultat vill jag lova!!!

Haft en jobbig natt och framförallt gårdags-kväll också, så mycket sömn har det INTE blivit. Så jag får helt enkelt stå ut.



Bildbevis!!!

felicia ♥

Turn around

Åh, vet inte ens varför jag är uppe? Varför jag lyssnar på den mest deprimerande låten i världen som får mig att må så piss, antagligen är det väll redan för att jag mår piss. Jag är så sjukt ledsen men framförallt besviken.. Tom på ord!! Att faktiskt uppleva det jag upplever är inte okej, och jag mår inte bra över det, jag gör inte det. Men jag vill ändå försöka, försöka stå på mina ben. Men det är svajjigt och jag tappar balansen då och då, men jag står ändå kvar. Fortfarande lika svajigt. Och nej, tiden läker inte alla sår. Snarare tvärtom.

Åh, jag är så trött på att leva detta liv, trött på att jag inte kan visa mina känslor för allmänheten. Jag vill bara skrika rätt ut, men jag kan inte. Jag vill bara gråta i timmar.. Men återigen, jag kan inte. Varför ska allting vara så jävla svårt för? Ge mig svaret på den frågan och du har gjort något bra.

Och nu var det gjort, något av det jobbigaste jag gjort, men ändå något av det bästa. Jag är trött på att bry mig om människor som inte visar ett skit tillbaks, jag är så jävla trött på det. Så från och med nu är det som det är och jag vill inte ha något mer med dig att göra. Du har både gjort och sagt ditt och det har sårat mig nu, i 18 jävla år. Det är dags nu, att säga adjö..

felicia ♥

sönder taggad?

Tänkte berätta lite om helgen, eller ja fredagen då jag trotsade min sjuka och gick ut och hade det riktigt kul! Kvällen började hemma hos mig i vanlig ordning, all by myself. Smidde lite planer angående kommande helger och så vidare, förade och gjorde iordning mig det sista för att hoppa på bussen runt 11 in till staden och Scandic city. Där jag möttes av Jack och gänget. Var riktigt kul att se honom, kom in i lägenheten där det var en hel del andra. Hörde en röst som jag kände igen och vips så dök pontus upp, fy så glad jag blev över att se den killen. Ett och annat samtal blev det och ja, jag trivdes! Branäs snack osv osv.

Kvällen slutade med att jag ensam bland två andra killar som ägde lägenheten så vitt jag vet, stannade kvar. Och the-sounds allsång blev det för hela slanten. Har nog aldrig träffat på en kille som diggar och kan varenda the-sounds låt precis som jag själv, så det var skoj! Herregud säger jag bara, jag hade det trevligt och det bjöds på en hel del skratt.

Och ja, vad mer kan jag säga? Fredagen var grym, i vanlig ordning. Och ja det fick man sota för dagen efter, inte för att jag var bakfull utan snarare för att jag trotsade att jag var sjuk. Och sjukare blev jag. Usch! Så lördagen spenderades i soffan tills jag slocknade..

Hur har eran helg varit? Bra eller anus?

felicia ♥


Host,host

Och nu till finalfrågan, varför gör jag alltid för mycket mat? Det är något som alltid inträffar när jag lagar mat, det blir hur mycket som helst och resulterar i att jag får slänga drygt hälften, då jag inte är den typen som jag gillar att äta rester eller värma senare på dagen eller dagen efter. Vet inte varför jag är sådan men, det jag äter ska vara nytt och fräscht, alltså precis nylagat.

Annars då, min förkyldning dödar mig fortfarande och nu har även magen kommit in i spelet också. Återigen!! Så nu är det bara och kolla upp felet, då jag haft problem med den fram och tillbaks i drygt ett halvår. Usch!

Funderar på att ta ut löshåret senare ikväll också och vara korthårig i ett par dagar tills det sätts om igen. Nå, vad tycks? Mitt riktiga hår har ju trots allt blivit hyfsat långt och det är inte mycket som skiljer det från löshåret nu, (om man inte jämför hur tunt mitt hår egentligen är då) men annars så, kan bli spännande!!!

Så vi får väll se om det läggs upp en och annan bild sen, kort eller långt hår, det får ni vänta och se. Än har jag faktiskt INTE bestämt mig!




Är det okej att vara såhär sliten? Och inte orkar man duscha heller. :-) Vilka i-landsproblem hörreni!!

Ha det bäst!

felicia ♥

Klara,färdiga,gå

Redo för kvällen bravader och ja, jag trotsar min grisiga hosta. Så nu vet ni det också!!! Ha en fin fredag, för det ska jag ha i alla fall :-D







Medans ni göttar er i bildregn sticker jag bort och förar med amanda & gänget!
PÖSSSSSSSSSSSSSSS

felicia ♥

Kärlek <3

och ja, jag vet. Men det är faktiskt inte förrän nu som jag hittat till web-camen på min data! hahahah. Vad ska man säga? Kass?




Pussar och kramar från mig och godings-Wilda!!

felicia ♥

fredags-mys

Sitter nu hos mammsen, bra mycket piggare än igår vill jag lova. Men har fortfarande jordens grisigaste hosta som dödar mig. Bläääääääääää

Bjuder på lite bilder såhär en mysig fredags-förmiddag! mmmmm, dumleklubbor! ♥





Kan man vara snyggare än oss mån tro? ;-))

felicia ♥


fredags-mys

Sitter nu hos mammsen, bra mycket piggare än igår vill jag lova. Men har fortfarande jordens grisigaste hosta som dödar mig. Bläääääääääää

Bjuder på lite bilder såhär en mysig fredags-förmiddag! mmmmm, dumleklubbor! ♥





Kan man vara snyggare än oss mån tro??

felicia ♥


Hot girl

Angående att hålla tummar för saker och ting tänker jag ju INTE göra något mer, det funkar ju inte och sen så är det bara jobbigt också för delen. Fine, jag känner mig bättre det gör jag. Men ännu är jag inte frisk som jag hoppats på. Men imorgon, ja då bannemig struntar jag i om jag hostar som en gris för då ska bästis firas. Och så är det bara!! Punkt slut.  Kommer också få träffa min underbara och SAKNADE josefine. Och vet ni vad? Jag blir alldeles glad inombord när jag tänker på det. Inte en enda tråkig stund har man med dig, du är BÄST!! (Och tillsammans är vi bättre, mohahhaha)

Inte sant? :-D:-D

Och förresten så hade jag min allra första feber någonsin igår också, så nu vet jag hur det känns. Välkommen in i klubben säger ni, tackar man tackar. Och ja, det var ett helvete vill jag lova er, svettas, fryser, orkar inte röra sig osv osv osv. Finns tusen saker att skriva om det eländet.

Trots mitt sjuka tillstånd har jag ändå varit TVUNGEN till attt göra ett och annat. Och pluggat är väll det man kan säga att jag gjort. Mycket duktig! Det trodde jag inte ens själv, håller med J där, det är när man är sjuk och inte har några förväntningar som man pluggar bäst. Jiha, exakt så är det. MVG,MVG och MVG. Nöjd? JAAAAAAA

Amanda var här hos mammsen en sväng förut också och vi drog till Ö&B en sväng, köpte det gamla vanliga. Vilket innefattar, godis och annat smått och gott för kroppen. Det vanliga helt enkelt! Kan behövas det med! Och trevligt var det, men det absolut bästa med trippen var att jag gick utanför dörren och fick lite frisk luft. Himla underbart :-D Den har jag inte känt på ungefär, hmm 3 dagar? Men nu så :-)

Som den nörd jag faktiskt är tänkte jag fortsätta att vara duktig och dyka ner i skolböckerna igen, puh. Och sen götta mig framför tv:n med min alldeles underbara och älskade mamma :-)

Och till er andra, shaka som ass för mig ikväll på Club moments då!! Jag ber

felicia ♥


Heartbreaker

Har legat i mammas säng i stort sett hela dagen. Sjuk, sjukare sjukast.. Är det ens okej att ligga ner en hel jävla dag? Är det verkligen det? De enda stegen jag orkat tagit idag är till toaletten, balkongen och köket. För mina dagliga behov helt enkelt. Och jag känner mig fortfarande helt slut, mörbultad. Är helt svettig och äcklig och en DUSCH skulle sitta perfekt just nu. Men orkar jag? Neeeeeeeeej.

Och imorgon ja då måste jag vara FRISK, känner jag. Kan inte bara ligga i en säng dag ut och dag in, är ju så himlans tråkigt och rastlös blir man. Men som sagt var imorgon måste jag känna mig bättre då jag ska söka jobb, ta ut mina stygn ur örat, ta en latte med amanda och senare träffa ett till gäng brudar :-) Så ingen sjuka imorgon inte. (håller tummarna)

Annars då, jo jag ska väll fortsätta att ligga i sängen och tycka synd om mig själv och hoppas på att jag får lite mer sömn inatt.

Godernatt!!!

felicia ♥


Sicksicksicksick

Jag är SJUK och då menar jag inte lite förkyld bara. Utan snarare världens förkyldning. En hosta som dödar mig, en röst som knappt hörs och en näsa som bara rinner. Plus en helt snurrig jag utöver det hela. Influensa?? Jag känner mig helt slut i hela kroppen och orkar knappt göra ett skit. Duschen är det enda jag orkat ta mig till idag, och det var precis så att jag klarade av det. USCH

Jag som absolut inte får vara sjuk denna veckan, träffa josefine och elin imorgon på stan och dessutom fira elin på fredag med middag och sen utgång. Himlans otur. Men jag ska bannemig bli frisk. Så är det bara :-) Hur det nu ska gå till? Får kurera mig, dricka té, hålla mig varm och nerbäddad så ska det nog funka! Hoppas jag.

Spenderade som sagt söndagen i Oslo tillsammans med amanda, det bjöds på en hel del oväntade grejer. Och ja vad mer ska jag säga? Sjöng karaoke för första gången i mitt liv inför dryga 40 människor, var i Oslo för första gången i mitt liv och så mycket mycket mer. Jag var med om en hel del kan jag säga och mitt lokalsinne är inte att leka med alltså.. Herregud! 

Jag säger som amanda, söndagar kan vara trevliga dem också!

felicia ♥

When i look at you

Sitter nu hos manda, my best friend. Lite vin, chips och annat smått gott :-) Jag gillar läget!! Dock skulle jag INTE tacka nej till att shaka ass på dansgolvet heller för den delen. Det är ju så jag jobbar. Ser ut att bli Oslo imorgon också. Träffa J, en super duper go kille. Jag tackar inte nej. Jag och amanda tänkte ta tåget runt 6 imorgon kväll och spendera söndagen med våra respektive. Mohahha.

Ser ut att bli en trevlig söndag trots allt. Söndags-mys är aldrig fel!

Ha en trevlig lördag!

felicia ♥





Feeling

det är nu som jag är som ärligast. Och det är just precis nu jag vill skriva det här. Jag har världens mest underbara vänner. Och det vet ni också att jag tycker!! Vänner som ovänner, nyfunna som gamla, tjejer och killar. jag älskar er. Och ni betyder otroligt mycket för mig. Det är en sak som är säker! Men med tiden som går inträffar saker, saker som man ångar så oerhört mycket och saker som man absolut inte kan styra över osv. Saker man ångar mer än allt annat helt enkelt. Och det är precis det jag tänker ta upp just nu. Och det är tre otroligt underbara människor.

Ida- vi båda vet vad som hänt osv och det är inget jag tänker ta upp här. Men jag vill bara att du ska veta än en gånt att det som hänt har hänt och ja, jag ångrar det mer än någonsin. Jag gör verkligen det. Jag förstår precis hur du känner, tycker och tänker. Absolut. Men du ska veta en sak, att en sådan som du är något som i princip alla behöver ha. Du har allt. Och det var just precis det jag föll för, du är dig själv rakt igenom. Och en människa med ett enormt hjärta. Jag saknar dig så oerhört mycket och det är verkligen nu som jag insett hur mycket du betyder för mig. För mig betyder du fortfarande hur mycket som helst. Jag älskar dig! Du är amazing.

Sofia- Det som blev att de blev såhär vet vi båda andledningen till. Och jag har också förklarat det för dig. Och som jag sa, skulle jag ALDRIG kunna göra så mot dig aldrig. Du är och kommer alltid ha en plats i mitt hjärta. Saknaden är stor. Och jag har inte ens ord för hur jag skall säga. Du är en helt underbar person, en person som får mig att må så jävla bra. Och framförallt en person som får mig att skratta och verkligen känna mig värdefull. Jag älskar att vara i din omgivning helt enkelt. Du får mig att må bra och du bryr dig och ställer upp, JÄMT! jag saknar och älskar dig.

Louise- Här finner jag inte ens ord, vi har hålllit ihop länge. Och så blev det som det blev, du har och kommer alltid att vara som en syster för mig. Du har allt. Har inte en enda tråkig stund med dig. Du är en utav dem jag kommit närmast och umgåtts med jämt. och jag saknar det. Jag gör verkligen det, alla minnen, alla stunder, alla hemligheter, alla skratt, allt vi gått igenom tillsammanns. Ja du vet vad jag tycker. Och det enda jag vill är att det ska bli som förr. Eller iaf byggas upp och att vi ska kunna umgås. Jag älskar dig oerhört mycket och tårarna bara rinner ner för kinden när jag inser hur det är. Jag vet att det tar tid att bygga upp allting osv. Men det är verkligen något jag vill.

Givetvis betyder ni alla andra oerhört mycket också, absolut. Emma, Liza, Elin, Emma, Amanda, Josefine, Malin, Siri, Evelina med flera.

JAG ÄLSKAR ER!

felicia ♥


Take a minute

Tjolahopppp!!

Är inte på humör JUST nu, blivit av med pengar på kortet och det är inte första gången som detta inträffar. Frågan är varför?? Banken har ingen som helst skyldighet till att bara dra pengar efter pengar och det har inget annat företag osv heller utan att INFORMERA. Så att man vet!!! Blir så förbannad på sån skit. Som tur löste sig situationen i vilket fall. Och det är jag glad över!

Och är nu på lite bättre humör och jag kan tänkte ta upp lite saker som jag inte tror att ALLA som läser denna blogg visste. Alltså 5 saker ni INTE visste om mig.

1. Jag HATAR pannkakor, gurka, ost OCH MJÖLK!
2. Jag borstar ALLTID tänderna minst 4 ggr innan utgång.
3. Jag kan INTE lägga mig och sova förrän jag känt på dörren ett x antal ggr. ( nästan som en liten tvångs-tanke där)
4. Jag har en överdriven emapti för andra människor. Det vill säga att jag mår DÅLIGT så fort jag ser en ensam på stan och liknande. (alltså krävs det ganska lite för att jag sen ska må dåligt över det, när jag egentligen inte behöver det)
5. Jag kan INTE gråta och visa mina känslor öppet för andra. (Undantag ifall någon nära gått bort)

Den sistnämna punkten är också himla jobbig att handskas och tas itu med. Jag vill kunna visa att jag är ledsen när jag är det och även kunna gråta. Men jag kan INTE, det går bara inte. Det gör inte det. Jag skämms över att säga det, när det egentligen bara är så naturligt. Jag försöker, men känner mig så löjlig så att jag istället låter bli. Inte ens inför mina närmaste gråter jag, inte ens familjen. Det vill säga min mamma, pappa och syskon osv. JAG KAN INTE och så ligger det till.

felicia ♥


Alla har vi våra fjortis tider

och här har ni ett litet smakprov på min;







Och okej, D du hade rätt. Jag (kanske) var en fjortis på denna tid. KANSKE

felicia ♥

Where is the love

Lördag och ja, inga sovmorgnar här inte. Vilket känns surt och gött! Härligt att inte vakna av känslan av att man sovit bort i princip heeeela dagen. Det gillar jag! Man ska ta vara på dagarna :-)

Återigen inte bloggat på ett tag som jag tror de flesta märkt, men skönt att ni läsare ändå hänger kvar. Det uppskattas!! Att jag valt att lägga bloggen på sidan ett par dagar hör till privata skäl och det är framförallt inget jag väljer att ta upp här. Det enda jag kan säga är att det har varit lite svajjigt nu. Både på hemmaplan och med D. Ni som känner mig, vet vad jag pratar om! Nog om det.

Lördag idag och som det ser ut just nu så kommer kvällen spenderas med Amanda och Liza. Ett par vin glas, snack och lite annat smått och gott. Himla mysigt om ni frågar mig :-) Men först är det städning och en massa fix här hemma som gäller.  

Helgen i sig ser ut att bli lugn- i jämförelse med föregående och kommande helger. Det gäller ju att ladda upp inför de kommande helgerna, som kommer bli helt CRAZY! Ingen lugn stund här inte. Oslo och stockholm är inbokat bland annat. Och eventuellt ÅLAND. Jises, kommer bli sjukt! JAG LÄNGTAR

felicia ♥

Bara för att

Den första snön har fallit och om jag får säga det själv är jag INTE ett fan av snö som många andra. Men egentligen så känner jag att va fasen spelar det för roll egentligen? Dra på dig varma kläder och sluta klaga så blir allt mycket lättare. Och visst fasen tänker (även) jag tänka så. Jag menar det är ju inte vinter året runt och det tackar jag för. Sommaren kommer ju någon gång trots allt. Dock om dryga 6¨månader. Men jag kan vänta och det tror jag att ni också kan. Fördriv tiden med att umgås med dom ni älskar, hitta på saker, skaffa pojkvän, åk och res. Vad vet jag, gör något i alla fall. Varför inte boka in en massa skojs så du har något att se i framemot då går tiden fortare och du har annat att tänka på. Detta är precis vad jag gjort! smart tjej kallas det, eller ja impulsiv snarare. Gör som jag!

Dagarna går fort och ja vad mer ska man säga. Jag gillar läget och idag är även en dag då jag varit på grymt bra humör. GRYMT verkligen. Frågar ni varför? Jadu, det har jag inte ens ett svar på. Men att det finns sådana dagar känns bra. Har spenderat dagen i grums idag faktiskt med mina nära&kära. Blivit ompysslad, uträttat lite ärenden osv osv. Ingen speciell dag så egentligen. Har även hunnit med en powerwalk ute i snöstormen vilket både syntes och kändes när jag landat på hemmaplan. Mascara överallt, ett flås värre än någonsin, håll och helt genomblöt. Men skönt var det och vädret ska bannemig inte få hindra mig till att gå ut och röra lite på "fläsket".

Har även en litet projekt på gång inom de kommande veckorna. Vad det är säger jag inte nu förrän det är aktuellt. Men jag kan givetvis ge er en liten ledtråd så att ni får klura lite. NAKET. Ojojoj tänker ni. Nu har ni något att fundera på. Mohahhaha.

felicia ♥


Smoothie a lá felicia

När jag ändå sitter här kan jag dela med mig utav min alldeles egna och supergoda smoothie.

Det du behöver är;

Frysta jordgubbar, utan tillsatt socker, givetvis (själv körde jag på en halv förpackning, men det är ju upp till en själv) 
Tropisk smoothie, juice. (Willy's egna)
5 isbitar

Såhär gör du;

Först häller du i isbitarna och mixar dom och gör därefter samma sak med jordgubbarna. Tillsätt tillsist juicen och mixa återigen. Och WOLAAAAAAA; så har du en grymt god och nyttig smoothie (om jag får säga det själv) Piggar upp dig en trist morgon och gívetvis innehåller det en rad med vitaminer. MUMMA!

felicia ♥


Unfair

Och ja, även jag har råkat ut för lite bloggtorka just nu. Eller de kommande dagarana som varit i alla fall!! Eller så kanske man skulle kunna säga att jag har haft fullt upp. Tror inte bara att det är jag som önskar att dygnets timmar kunde ha varit mer. Låt mig säga 30 kanske?? Då hade jag varit nöjd.

Ja, vad har jag tagit vägen kan man undra? Lever jag? Och ja, jag är mer levande nu än någonsin känns det som. Jag mår toppen just nu. Mycket tack varé mina otroligt underbara men få vänner och D, underbara D. Ni får mig att må så bra :-) och det uppskattar jag. Körlektioner och mycket annat inom just kategorin körkort har jag också hunnit med. Känns bra! Lite kvalitéstid med familj och vänner likaså. Och givetvis en massa fest,fest,fest,fest.. Och även lite träning på det? Det trodde ni inte va? Hurtigbulle.

och igår då opererades jag, usch. Gick runt hela dagen och bara tänkte; shit,shit,shit jag kommer dö. JAG VILL INTE!! Men hade jag något val? NEJ. Och ja, bra gick det väll. Inte det bekvämaste jag gjort om man säger så. Och det är heller inget jag vill göra om. Skakade och svettades som en galning men med min såkallade "extra" mamma vid min sida så gick det bra. Över förväntningarna faktiskt!!

Dock har det fortfarande inte slutat att blöda och det gör fortfarande ont sedan bedövningen släppte sent igårkväll. Och jag får heller inte vara där och peta och duscha på 1½ dygn. Antar att det är smällar man får ta. Ni som vet situationen och var med den kvällen fattar skämtet. Jag skrattar lika mycket varje gång. Galet!

Fick ställa in båda skola och körlektion på grund av detta vilket jag själv inte tycker är speciellt kul.. Men återigen, det är smällar man får ta. Och istället tänker jag vara DUKTIG och sätta mig här hemma och ta tag i det sista i psykologin, litteraturen och så bland annat. I väntan på att det ska sluta blöda.

felicia ♥


Tomato

Återigen på hemmaplan- eller ja hemmaplan och hemmaplan. Landat har man gjort i alla fall efter den drygaste handledarkursen någonsin och jag inte rekommendera för er där ute att både gå handledarkurs och riskettan på samma dag. I stort sett inget som skiljer dem åt, utan bara en massa samma babbel. Jises! Det positiva med det hela var att jag fick träffa min otroligt fina och underbara vän josefine och det bjöds även på en hel del skratt. Vilket en hel skön gubbe låg bakom :-) Att ha honom som morfar är något jag verkligen suktar efter. Sikken sköning..

Jag som trodde att jag INTE bränt mig något alls hade fel. Ser numera ut som en blandning mellan en tomat och en jordgubbe i färgen. Icke bra. Första gången jag bränt mig riktigt mycket faktiskt och denna gång rejält. Kanske inte var så konstigt trots allt, var ju nya rör och sen solade jag 5 minuter extra denna gång. Men men, antar att det är smällar man får ta, som tur är det bara ansiktet som tagit stryk och om man tänker efter så går det ju att täcka med smink trots allt :-)

Ångrar att jag inte hoppade på bussen in till Karlstad och härliga strand förut, lite mys såhär på kvällskvisten hade inte varit fel. Med världens goaste dessutom (charmigaste också för den delen) GRRRRR.

Tror jag blivit lite småkär kanske, dock känner vi inte varann ut&in än och absolut inte så värst mycket heller för den delen. Men jag är nog kär i det jag känt och märkt av. Charmen. Fy så jag älskar hans charm. Helt undetbar är den. Men vi får se vad det hela leder till om jag ska vara ärlig så är jag tyvärr inte redo för ett färhållande än. På grund av omständigheterna runt omkring. Det är för mycket som händer och jag vill därför inte blanda in ytterligare någon. Så det får vänta helt enkelt! Men träffas, lära och känna varann mer och MYSA kan man ju göra ändå :)

felicia ♥

Swing life away

Riskettan stod som prio 1 imorse då klockan ringde. och som vanligt fick det bli lite snooze. Åh, vad jag älskar det. Att snooza alltså men givetvis fick det ju också konsekvenser och morgonen blev riktigt hektisk med andra ord. Det hela slutade med att jag missade bussen för att jag råkat lagt plattången i plast och givetvis märkte jag inte detta och drog genom den i håret. Stopp sa det! Jag fick panik, fick kamma ur det fort som tusan och sedan springa in till stan och körskolan i spöregnet, notera spöregn. Tre timmar höll det på dock gick tiden fort och det var en hel del intressant som man fick ta del utav. Mycket var självklarheter som man visste sen tidigare men det var även mycket nytt att lära in. Så nu har man den delen gjord i alla fall. SKÖNT!

Hann även med att sola också. Underbart, och jag är redan mycket brunare, fräschare och framförallt snyggare. Jag känner mig riktigt bekväm i mig själv och självförtroendet är på topp. Se så lite sol kan göra :-)

Tanken med detta inlägg vara att ni skulle få ta del utav min onsdag, har nämligen inte all tid i världen just nu. Bilder komemr också dessutom. Men nu måste jag dra mig. Ytterligare en 3 timmars kurs väntar 18-21. Men först på listan: Köpa biljetter till moments&nöjes och även en ny outifit på det. Ha en fortsatt trevlig onsdag! Peace.

felicia

Baptism

Fullspäckad är precis det rätta ordet för vad denna dag har varit men inte klagar jag för det :-) Har fått upp ytterligare lite grejer här i lägenheten och mysfaktorn höjs steg för steg. Det är en hel del slit kvar men det kommer att lönas, tro mig. I slutändan kommer det vara så mysigt. Jag har mallen framför mig hur allt ska se ut, givetvis är det inte förrän allt är på plats som man märker skillnaden men fy så snyggt det kommer bli! Fondvägg, måla väggarna i köket och köpa tv är prio 1. Tv;n kommer förmodligen vara på plats redan på torsdag. Dock har jag ett litet i-landsproblem. Mahaaaa. Vet inte om jag ska ha 60 eller mindre? För kvalité måste det ju vara. Vilket problem va???

Kan även säga att jag var med syster och besikta min "framtida" bil förut också (trodde jag) men med fel efter fel blir det inget med det inte. Istället får jag kika runt lite på annat håll. För egen bil ska jag ha, ser inget annat skäl till att körkort annars om jag ska vara ärlig. Blev donken och lite godismix efter det. MUMMA! Skulle egentligen ha träffat sebastian förut också, vilket jag fick ställa in och ersätta med ett besök av hyresvärden som jag hatar mest i hela världen. Sikken patetisk människa alltså och korkad dessutom. Står och säger rätt upp i ansiktet på mig att jag är razist och dum i huvudet, jadu. Undrar vem som är det egentligen? Idiot.. Sådana människor klarar jag inte av.

Har inte varit särskilt många långa stunder idag inte, nyligen hemkommen. Amanda messade och ville ha sällskap till affären. Så en runda till maxi och påfyllning i kylskåpet blev det att :-) Trevligt!

Skulle tippa på att det är dags för mig att runda av nu, riskettan står på schemat 09.00 imorgon bitti och då är det kanske en fördel om man är pigg. 3 timmars lyssnande och senare på kvällen ytterligare 3 timmars lyssnande (handledarkursen). Sola, träna, besöka kvinnokliniken, köpa biljetter till moments och nöjes ska också hinnas med! Busy woman.

felicia ♥


Uppe med tuppen

Ja ni hör ju själva, uppe med tuppen idag. Men vad annars hade jag räknat med, sover man hos syster som har småbarn får man ta detta fenomen för givet. Och det är väll bara att vara glad för det också. Jag menar, jag har ju trots allt fått sovit dryga 10 timmar ändå. Vilket var skönt, mycket skönt! Och behövligt dessutom.

En runda i spåret och sen få lite färg i solariet är prio 1 just nu. Då jag skall försöka få tillbaka det som en vardagsrutin igen. För hur snyggt är det inte att vara brun? Sommar som vinter spelar ingen roll. Men för mig är det ganska viktigt. Jag mår dåligt när jag är blek som sagt. Jag tycker det är fult och jag trivs INTE. Men sen att det finns en hel del människor som verkligen passar i att vara det är en annan femma. Men jag själv som blek? Nej tack. Nog om det.

Annars idag då står pyssel och fix på schemat.Greja lite i lägenheten, kolla tapeter (så att jag får färgen och allt klart)och sen lite annat små fix med lampor och skit. Lite viktiga telefonsamtal ska jag också försöka att hinna med och sen träffa S en sväng och senare framåt kvällen spendera den med godingen. Fullspäckad dag, men jag klagar inte. Från att ha gått och inte haft något inplanerat till fullbokad, det gillar jag. Givetvis står en massa fest på schemat också, me likey!

felicia ♥


RSS 2.0