pictures

har ju lovat er bilder från våran "mini-tjejkväll" hos ida på rud och här är de; dock inte alla, resten läggs upp inom kort.. :)


jag och louise ♥


jag och malin ♥


jag och ida ♥


hela gänget, älskar er till tusen! ♥


massvis med kärlek :)


och det sista, en riktigt crazy felicia :) i feel good inc, yeeeah..


felicia ♥


onsdag, men känns som torsdag..

singing that melody med swingfly spelas på som bara den hemma hos mig just nu, jag gillar den.. även fast det inte är det nyaste och lyssna på kanske... man blir så glad av att höra den och framförallt party sugen.. (vilket är mindre bra en onsdag) ha ha ha. menmen, thats life :)

ledig idag därför fick det bli lite öldrickande igår, jag och sofia var hos kevin en sväng och där var även maxi och jerker, satt där ett tag.. tölade och lite sådant, sen fick det bli sängen.. trevligt!  och ja, eftersom ledigheten bara rinner iväg och man inte får annat än att sitta vid datorn gjort så har jag tänkt att ta tag i pluggandet, 3 uppgifter som ska vara klara innan veckans slut.. så det är bara att sätta igång, senare ikväll blir det dans också :) och om jag ska vara riktigt ärlig så tänker jag inte göra mig i ordning ett piss, och det känns skönt :) dock har jag ju gårdagens smink kvar, så helt förjävlig hoppas jag inte jag ser ut :)

pratade lite mer med pappa igår angående resan också, vi åker ju som sagt redan på torsdagen om en drygt en vecka :) pirrig och förväntansfull! gällande resan ja, så fick jag reda på att de tydligen har infört ett slags rökförbud på alla flygplatser nyligen... och hur dumt är inte det då, visst förstår de som inte röker men jag menar känns som majoriteten av Världens eller ja i alla fall Sveriges befolkning röker och ett endaste rök-rum kan de väll ha iaf? annnars vet jag vem som kommer vara helt skakig av abstinenser :S 16 timmar, kommer jag klara detta, tror ni?  ( i värsta fall får man väll snusa, eller varför inte testa den nya inhalatorn?) ha ha ha..


bekymmer, hehe.. eftersom att resan är så snart så betyder det att jag är väldigt upptagen om dagarna, mycket som ska göras och jag tror jag har mer än hälften kvar faktiskt... tempo tempo... GO GO! 

Plugg som gäller i några timmar framöver, men vem vet, det kanske dyker upp ett inlägg lite senare iaf..

ni andra får ha en fortsatt bra onsdag! :)


felicia♥


längtan

hemma hos syster även idag, är det någonstans jag verkligen gillar att vara så är det här, så mysigt och man känner sig verkligen som hemma :) slutade skolan 12 idag och från min sida uppskattas det till tusen, idag känner jag mig riktigt sliten må jag säga, är nog på grund av helgens ståhej! och på tal om det så har det varit super, (lite små saker som skulle kunna varit bättre men,)

och tillbaka till verkligheten igen, ja som sagt riktigt sliten är vad jag känner mig idag, har sån himla go lust till att snabbt åka in till staden och köpa en mys-dress och sätta på mig, hittar nämligen inte överdelen till den gamla... och bara mysa ner mig i,  Johan Falk den sista delen + malin och en massa onyttigheter i soffan blir det resten utav dagen... och mysfaktorn den ska vara hög :)

längtar sjukt mycket till den 29;e också, då allt ska fixas in i den minsta detalj, en liten shoppingrunda för tråkiga baskläder, ladda mp3;n med musik, fixa fortsättningen till "flickan som lekte med elden" (boken alltså) samt köpa solskyddsfaktor och annat som behövs... packa väskan är ett måste, för att sedan bege sig iväg till göteborgs flygplats 23.00 för att ta planet 06.25 vidare till Panama med mellanlandning i Amsterdam :) 40 graders värme nästintill varje dag, malin till sällskap, och det absolut viktigaste att äntligen få åka ner och hälsa på både pappa och tvillingbror, fy vad jag längtar!  kan inte bli bättre :)

förstår om ni är avundsjuka, det skulle jag ha varit! :)


bilder sen våran "mini-tjejkväll" hos ida kommer, i promise!

ha en fin måndag, och håll utkik de kanske kommer upp redan idag ;-)


felicia♥

en tanke

tänkte bara slänga in ett inlägg till er som kommenterar;

jättekul att ni gör det och att ni uppskattar det jag gör :)  men länka gärna till er egna blogg om ni har någon vill säga, så att man kan se och få reda på lite mer vilka ni just är... :)

var bara det!

felicia ♥

Twisted

gårdagen var ju som sagt väldigt planerad fast ändå oplanerad, om ni förstår vad jag menar ;) hade som sagt 3 alternativ att välja mellan och om jag ska vara ärlig var jag enormt sugen på alla 3, men bestämde mig till slut och en mysig hemma kväll hemma hos syrran med fint sällskap fick det bli. och det är jag nöjd över, idol, yatzy och de nya johan falk filmerna fick stå för underhållningen, MJ tema igår och gud vilken stjärna han var den där Micael, (är fortfarande också).  sikken kille alltså.. :) johan falk filmerna var riktigt bra också, dock hann varken jag eller malin se klart hela, somnade i soffan... malin väckte mig strax före halv 2 på natten då hon skulle hem, så gick och la mig igen jag med efter det...

idag är det lördag vilket innebär party, tjejkväll hemma hos ida på rud först och sen blir det antagligen grabb-gänget ;) tror på en mycket bra kväll!

själv laddar man upp lite redan nu, smuttar på en cider samtidigt som musiken står för sitt, duschen alldeles snart för att sedan titta in en liten sväng på martén och sen vidare mot stan.. 

ha en fin lördag, update senare + bilder från tjejkvällen :)


felicia ♥

fredag hela veckan



sitter nu hos at M&M´s place, är här med syrran, hon är barnvakt åt deras barn här en sväng, så valde att åka upp och hälsa på dem :) skolan idag har gått fasansfullt fort idag, bara haft media vilket jag börjar tycka är riktigt kul även fast det inte riktigt är min grej..

efter skolan var jag hos polisen en snabbis, mötte upp mamma och jan och gick in och fixade pass, allvarligt talat har nog aldrig någonsin sett mig själv så seriös på ett kort.. ha ha ha.. vänta och se ni bara, garva lovar jag att en hel del kommer att göra, men hon i receptionen var riktigt nöjd och sa att det var exakt så ett pass-foto skulle se ut, egentligen, vad spelar det för roll, vet ju själv att riktigt så allvarlig är jag inte annars så.. :)

dagens planer blev inte riktigt som det var tänkt, middag + bio skulle ju egentligen stått för underhållningen, men eftersom inte riktigt alla kunde idag + att det bara fanns 5 platser kvar på bion så blev det inställt, och tas någon gång på höstlovet istället :) så idag har jag 3 andra alternativ, endra en helt vanlig hemma-kväll med god mat, gott sällskap och idol + en riktigt bra film, eller umgås med sofia ida jerker och maxi, eller träffa A ;) har ingen aning än vad jag är sugen på att göra, men något av de tre alternativen blir det garanterat :)

och imorgon vankas det party hos ida på rud, födelsedags fest kan man säga, malin fyller år och det ska vi fira :) jag är taggad som vanligt när det gäller mina underbara brudar :)

Panama bokat och klart också, och malin blir den lycklige som får följa med, redan om 13 dagar åker vi ner till göteborg, och om 14 dagar tar vi planet till 40 graders sprudlande värme och sol, jag njuter redan nu... resfeber näst? ;)


ha en fin fredagskväll puddingar, hörs kanske sen :)

felicia ♥

busy woman

mätt och belåten efter dagens godsaker, kalasat för hela slanten och om jag tänker efter var det riktigt gott, men usch vad ont i magen man har nu efter! fast det var det värt, så himla mysigt det där när det är kalas-dags, då man samlas drygt hela släkten, småbarn överallt, man pratar i munnen på varandra och allt annat ståhej! men jag trivs må jag säga.. :)

på tal om kalas finns det inte en enda månad då vi i vår familj kan vara lediga från att fira någon annan, alla har en månad kan man säga, vilket gör så att man samlas oftare, så tänker jag, och det är ju bara mysigt :)

är väldigt upptagen just nu också, mycket som ska fixas och en hel del planer har man, i stort sett halva dagen idag har spenderats åt att planera ännu mer inför sälen... en riktigt fin stuga har vi spanat in som vi ska boka imorn, och gänget är ju helt underbart det med :) fy så jag längtar, gör inte ni andra också det?

inte nog med det, pratade med pappa förut idag också, och redan om 17 dagar beger vi oss iväg verkar det som, panama i 10 dagar för att hälsa på pappsen och brorsan, fy va härligt! sol,bad och värme... (iaf för några dagar) hihi..

busy woman är nog det enda rätta för mig just nu, imorn är det dans och kommer inte vara hemma förrän sent, torsdag film-kväll med B :) fredag middag och bio  (bröllopsfotografen) med tjejerna, lördag malins födelsedag+fest hos ida på rud... så som ni märker är mitt schema ganska så fullspikat, men för mig det ingen roll! trivs med det, älskar verkligen känslan av att veta vad man ska göra, äventyrlig jag! :)


om ni har tur gullisar, så kanske det hinns med ett inlägg imorgon, för nu är det andra avenyn som gäller!

ha det toppen så länge, bästa läsare! :)

ps. ni som kommenterar och inte har något vettigt att kommentera med vill säga, behöver INTE kommentera, omoget rättare sagt.. och speciellt att ta det på en blogg? haha. ds.

felicia ♥


It´s raining man

nyduschad och ska strax platta håret för att bege mig ner till apoteket och köpa halstabletter samt se om det finns tid för halsprov, har nämligen sovit hos M&M inatt, som jag tror jag nämnde igår.. blev ingen skola idag, halsen krånglar som bara den och jag vet inte riktigt vad felet är på mitt immunförsvar nuförtiden? ;s känns som om jag som alltid varit den friska och glada felicia inte längre är det, utan att jag lättare drabbas av förkyldningar och andra sjukdomar..  förkyld är något jag varit i drygt 6 veckor nu, och det har inte varit någon tumme upp om jag får säga så, fast nu det känns som om att det är på bättringsvägen, hoppas det iaf!

annars denna slappa tisdag har jag inget speciellt planerat, började ju på boken "flickan som lekte med elden" igår så fortsätta att läsa på den ska jag göra, ska också försöka att ta en 25-minutare i solariet också :) annars hittar ni mig förmodligen hos louise! :)


take care cakes!

felicia ♥

shopping, idag igen :)

som sagt var uppe tidigt imorse, för tidigt faktiskt.. klockan var runt 6 snåret och jag fixade inte till mig överhuvudtaget, eller jo nu ljög jag.. lite puder bara.. annars satt jag vaken runt 6, åkte med Mia vid 7 hem till mig för att sedan ta den traditionella .08.15 bussen precis utanför mig..

skolan idag gick hyfsat fort och en examination väntades, gick väll sådär för min del, fortsättning imorgon, hann inte klart med allt idag så, matte är inte min grej, tror jag i alla fall? ;S

efter skolan bestämde vi MKK2 oss för en fika på Waynes och en liten shoppingrunda efter det, och så blev det! så ytterligare några kassar fick följa med hem, och om jag tänker efter shoppas jag alldeles för mycket nuförtiden, alla pengar bara försvinner, fast å andra sidan får man mycket fint med sig hem! köpte mig en stickad tröja, en slags tunika, sockor,smink och block och annat skol-tråk ;)

tog halv 5 bussen hem om jag inte minns helt fel, kom hem med ett bultande huvud och illmående.. usch! men blev genast på lite bättre när jag att det var städat hemma, tack andreas! det trodde jag aldrig, så nu är det rent hus och inte rent hus, skämt å sido :D

plockade snabbt fram rena och nya kläder och for iväg lika snabbt som jag anlände hemma skulle jag tro, så nu sitter jag hos M&M , nyss käkat och fixat lite små grejer..

Boken "flickan som lekte med elden" ska få underhålla mig resten av kvällen, samtidigt som jag laddar för en ny skoldag med fortsättning av examination som sagt!

hoppas ni haft en bra dag!

felicia ♥


morgontrött?

uppe med tuppen kan man säga att jag är idag iaf, ställde klockan extra tidigt men märker ganska så fort att jag varken orkar duscha eller göra mig i ordning på något sätt, så nu sitter jag här, i brist på annat att göra.. det är ju ingen idé att lägga sig igen, för då kommer jag bara somna om och försova mig, så nej tack!

istället har jag kollat klart de ensam mamma söker avsnitt som jag missat och fy tusan vad snygg han är den där oscar, ojojoj ;-)

som jag kanske nämnde igår så var jag på medium-seans, jag och några tjejer till. riktigt spännande faktiskt och om man tror på det vill säga så fick jag faktiskt kontakt med mormor, och eftersom jag tror på det så kändes det ännu läskigare på något sätt, jag menar hur kan de veta en massa om henne när de inte känner henne? det är ju inte direkt så att de bara babblar på från ingenstans?

fick en hälsning från henne och det var att hon var stolt över mig och att jag skulle fortsätta att vara den jag är!

medium-seanser är verkligen något som jag kommer fortsätta att gå på, dels för att få veta mer och dels för att bli lite mer övertygad om det, för riktigt 100 % övertygad är jag inte, inte än...

skolan om 2 ½ timme och efter det lite shopping om jag orkar, städa ska också hinnas med.. (tråkigt)

sola och träna är något jag är grymt sugen på också, någon som känner likadant? ;-)


felicia ♥

helgen som gått

även denna helg har varit lugn, trots detta har jag hunnit med en hel del faktiskt och det är ju bra.. i fredags var jag tvungen att gå tidigare på grund av att jag skulle iväg på ett viktigt möte, hoppas det blir positiva besked :) efter det viktiga mötet jag gick på stan en sväng med malin och efter en stund kom även ida ;-) eftersom att jag och louise redan innan under skoltid spanat in det nya höstmodet under vårat mode-repotage blev jag extremt sugen på att införskaffa lite nytt, igen! så blev en del saker faktiskt,

en mysig väst
vanlig bas-tröja
smink
smycken
lack-leggins
stövlar

och lite sådant, + att jag tidigare i veckan införskaffade stövlar,halsduk och lite mer smycken :)

så nu har man shoppat lite, men finns fortfarande hur mycket som helst kvar som man fortfarande vill ha :)

resten av fredagen blev lugn, en hemmakväll framför idol med malin hemma hos henne ;-) gott käk och så till det, mums!

gårdagen följde jag med syrran och de upp till arvika i spöregn för att gå på den traditionella marknaden, enligt mig sög det, köpte inget speciellt förutom nougat och annat gött godis som finns, det vanliga helt enkelt! gick ett "varv" genom det hela för att sedan åka några karuseller med Lowa, blev bara 2 stycken och tur var väll det, frös som bara den, regnet öste ner och det kändes som hela jag skulle blåååsa bort. usch ;o 

efter karusellåket kom illamåendet och kylan tog över ännu mer, blev pizza innan hemfärd och lite senare var vi äntligen hemma. gjorde inte mycket resten utav kvällen, hyrde en film - The Haunting eller något hette den, en riktig rysare, man skvatt typ hela tiden, usch... rekommenderar den faktiskt för er som vill bli lite lätt uppskrämda, dessutom är den verklighetsbaserad också..

det var fredag och lördag det, har även hunnit med att ringa på lägenheten i stan också, men den var upptagen, så det är bara att leta vidare..  och idag har jag heller inte mycket planerat, ska på medium-seans med malin och ett gäng brudar lite senare, annars inget speciellt..

hoppas ni haft en bra helg, för det har jag haft! :)
bilder kommer, till veckan..


felicia ♥


trött

idag har det inte hänt alls mycket, var ju tänkt att man skulle ha klivit upp och gått till skolan, men så blev det inte.. ställde klockan på 05.50, den vanliga tiden, vaknar till och tänker att man ligga och dra sig till 06.00 iaf, glömmer dock att ställa om klockan och vaknar inte förrän 10 någon gång, märker också så fort jag vänder och vrider på mig att jag har fasansfullt ont i höger sida rygg, vid revbenet ungefär ; var också helt slut i hela kroppen, ringde till mamma som fick sjukanmäla mig..

har sovit i princip hela dagen, har varit helt slut, skakat och inte orkat göra någonting.. trots att jag sovit fler timmar än behövligt är jag fortfarande trött och det känns som om jag skulle kunna somna igen vilken sekund som helst... usch! har inte varit utanför dörren idag heller, orken finns inte..

sitter och tittar på Life of Ryan nu medans jag väntar på att syrran ska komma hem, då det blir gott käk och en massa onyttigheter till idol, innan det blir det förmodligen en 25 minutare också ;-) fy vad härligt,

i fortsättningen lovar jag att uppdatera mer också! :)


felicia ♥

RSS 2.0