You make the rain fall

Ögonlocken känns som sten just nu, de vill verkligen inte hålla sig uppe på plats. Hela jag är sjukt sliten och soffan lockar mer än allt just nu (till och med mer än sängen) och då är jag trött vill jag lova, alldeles för trött.

Dock måste jag springa upp och tvätta bort maken och borsta gaddarna. Gaaah, så jobbigt! Jaja, det jag ville komma till är att jag är så sjukt nöjd över att smyckeskollektionen JFR har kommit till nelly.com nu. WOOHOO! smidigt&bra.

Så vad passade bättre än att beställa hem lite nytt och fräscht från JFR och samtidigt som detta kunde jag givetvis inte motså frestelsen över allt annat fint som kommit in. Så givetvis fick det bli lite annat också. Bland annat en Mulberry inspiererad väska. Skit snygg för drygt en 500 lapp. Jag är nöjd!

Sov gott allesammans :-)

felicia ♥



Big Brother

Ja ni hör ju själva. Big Brother är tillbaka och nu är det TV4 som kommer stå för det istället för Kanal 5, mycket mer vet vi inte. Och får jag säga det själv tycker jag det är hel rätt. Det är underhållning på hög nivå och det är ju det svenska folket vill se. (verkar det som)

Ska jag vara ärlig kommer jag att söka. Har alltid tyckt att det skulle vara super kul att delta i en dokussåpa och att det är en utmaning är ju bara förnamnet. Så yes, jag kommer söka. Och kommer jag med eller inte återstår att se, än har de ju inte kommit ut med så mycket så vi får se!

felicia ♥

Lips

Läppar och läppar. Är det någonting jag alltid drar ett extra öga till så är det läppar, framförallt. Och jag tycker därför det är oerhört viktigt att man är nöjd med sina egna och att man trivs med dem vill säga. Och det gör inte jag i nuläget, visst jag kan leva med dom. Men när jag ändå vet att jag kan ta chansen att fixa det, så tänkte jag göra det. När är frågan? Det ni, nu under lovet svarar jag då. Yes, precis nu under höstlovet.

Dock är det jag ska göra inget som sitter i hela livet utan om jag ska vara exakt varar det i upp till 6 månader. Och det är ju bra, för då får man ju verkligen chansen till att se om det är något du kan tänka dig att ha och tvärtom.

Om ni också är sugna tycker jag att ni ska besöka Free Sun här i Karlstad för lite mer införmation. Priset ligger på 1700 kr och det håller upp till drygt 6 månader. Värt om ni frågar mig. :-)



felicia ♥

Hostar som en tok

Jani, det är precis det jag gör. Rökhosta eller ret? det är en bra fråga det. Men ytterst störande..

Borde ha pluggat som en tok idag, men istället, ja istället roar jag mig med annat. Städat lägenheten inför morgondagen. Sorterat kläder, betalat räkningar och gått igenom en massa gammalt pappersarbete och lite styrkeövningar här hemma. Roande va?

Tror hela min lägenhet är fylld av tända ljus också. Men hur mysigt är inte det då? Sen kanske jag ska vara riktigt uppriktig och säga att jag i nuläget endast äger en endaste sketen liten lampa och den lyser inte upp mycket, tro mig.. Så sent igår kväll när jag kom hem möttes jag av en kolsvart lägenhet. scaaaary. Hoppade iaf in i duschen och efter några minuter var jag redo för att blåsa håret. (tänkte jag) Skulle tända den enda lampjäveln jag har i köket och vips så small den också. Himla otur!

Fick då fram mitt smarta jag och använde kylskåpet som lampa. Mohahhaha. Alltså satt jag där på en stol i köket och blåste håret med kylskåpet helt vid öppet. Men det funkade ju..

Kan också meddela att jag tagit tag i mitt liv lite vilket innebär att jag ordnat upp en massa och bokat in hel del saker så att jag har ngt att se fram emot nu när helvetes-årstiden börjar närma sig.

Jag har bland annat bokat in 3 körlektioner och så hade jag min första igår. ( Gick SUPERBRA), riskettan är också bokad och handledarkursen. Allt i början på november. Då jag också ska på min allra första operation. Usch!

Givetvis är också en massa skoj inbokat också, som club-momente, halloween fest. Kvalitets-tid med underbara vänner som man inte umgåtts med på ett tag, idol i karlstad och sist men inte minst PARTYBÅTEN den 2-4 december. Jiha!

Ganska så skojjsigt ändå va?

felicia ♥

Smärta

Måndag och ytterligare en ny vecka och ett steg närmare det efterlängtade höstlovet:-D UNDERBART!

Skulle egentligen varit i skolan en dag som denna, men med en mage som min en dag som denna så valde jag att stanna hemma. Vilket jag tror var ett mycket bra beslut. Har mensvärk så det skriker om det och inte bara det, det värker och värker och jag kan knappt röra mig. Måste verkligen kolla upp vad felet är. Försökte med detta förra veckan men då kvinnoklinikens telefonkö var enorm gav jag upp och tänkte att äsch detta löser sig nog snart. Men icke sa nicke! Så ett besök i veckan är prio 1 från min sida.

Annars då, planerade ju en cool lugn helg. Men blev det så tror ni? Svar; nej. Syster och hennes gäng skulle ut på lördag och fira ett tvillingpar som fyllde år. Själv kände jag att jag var så sjukt sliten och bara ville stanna hemma. Men med endast  30 min kvar tills bussen från grums skulle gå bestämde jag mig för att följa med henne och joina dem. Sagt och gjort! Snabbade på som aldrig förr och in till karlstad kom vi. Kvällen spenderades först hos malin tillsammans med henne och ett gäng till. Alla som befann sig där hade barn, man och hela köret. Förutom jag och två grabbar. Så en hel del familje-snack bjöds det på. Men trevligt var det och jag menar det är ju inte alls ofta det händer att man festar med den åldersgruppen. Efter en hel del förfestande begav vi oss till bmb och ja vad ska man säga. Kvällen var grym och det bjöds på en hel del dans. Som alltid.

Kvällen slutade med att ungefär halva gänget spenderade kvällen hos malin där förfesten ägde rum och även en kebabtallrik på det. MUMMA!

Riktigt kul att få byta umgängeskrets faktiskt :-) och det var väll det jag ville säga!

felicia ♥


Untrust us

Gårdagen var helt sjuk, sjuk på alla sätt och vis. Men jag gillar det. Dock bjöd den på en hel del krångel, när vi väl var redo för att välkomna kylan och bussresan som skulle ta oss in till bmb och club moments inträffar det ofattbara. Det börjar snöa, och det var inge lite heller. Där kommer jag helt iordning gjord, stylad osv. Med en jacka som dessutom inte äger en luva/huva. Jaha tänkte jag, det var den stylingen och den utekvällen det. Men som tur var hade man en i sällskapet som kunde offra sig och byta jacka med mig och där gick vi i kylan och ovädret. Väl framme visade det sig att amanda hade tappat sin biljett som skulle ta oss in och jag mitt pass. Helvete var det första som slank ur mig och återigen tänkte jag att detta var den utekvällen det.

Men tack och lov fixade detta sig tillslut ändå, i dörren på bmb jobbade en lärare som jag haft i mina yngre där på högstadie tiden och han släppte in mig trots leg. Tacka gud för det! Och amanda hittade tillslut sin biljett som det visade sig att hon tappat vid nwt huset. Herregud säger jag bara! Men kvällen blev räddad tillslut och tur var väll det. Dock förlorade vi en hel del tid på detta men kvällen blev super trots allt :-)

Blev en hel del dans as usual och man träffade på många kända ansikten :-) Och för att det var första gången jag var där så kan jag bara säga att Club moments rockar. Kvällen var grym med andra ord och jag fick även med mig amanda hem som nattgäst. Dagen idag är dock ingen höjdar-dag må jag säga. Började med ett tandläkarbesök på grund av visdomstanden. Ett riktigt impulsivt också, de ringde igår och jag fick en tid. Så var där och drog sedan hem till amanda som spenderat tiden i min lägenhet under tiden. Drack lite kaffe och insåg att de få timmarna jag sovit inatt inte alls var tillräckliga. Så tog därför en powernap på några timmar. Vaknar upp av jordens mardröm och av att jag svettas skriker och gråter. Usch. Aldrig mer vill jag drömma sådana drömmar.

Annars då, vill ta tummen ur röven och hoppa in i duschen för att sedan spendera resten av kvällen med S. Men orkar jag? Jag vill orka. Jag vill inte behöva sova själv inatt, jag orkar inte det. Jag vill ha sällskap eller åtminstonde en nattgäst. Jag känner mig så ensam just nu.. Och jag mår inge vidare, fick ett besked häromdagen som gjorde mig helt mållös jag vet inte vad jag ska ta mig till B eller A? Usch, jag orkar inte.
 
Vet att det blev mycke text nu men det får ni stå ut med :-)


felicia ♥


Tro det eller ej

Rubriken säger allt. Men tro det eller ej, Jag längtar så jag tror att jag spricker. Tills vadå? Jo tills den dag jag äntligen ska få göra sillisar. Jag vill verkligen ha det och det är nu, det beror inte på att jag vill dra tillmig någon slags uppmärksamhet eller något sådant. Utan det beror helt enkelt på att jag inte är helt nöjd med mig själv, jag känner liksom att det är det som saknas. Och är det något som saknas så ska det ändras. Och snyggt är det ju.

LÄNGTARLÄNGTARLÄNGTARLÄNGTAR

felicia ♥

Naked

Spenderar nu tiden här framför burken som ni kanske märker. Dels för lite bloggtittande och givetvis fb, fast mestadels står plugg för mitt tidsfördriv just nu. Pluggar lite, tar en paus och kikar fb och så håller det på. Inväntar nämligen paradise som alla andra vardagar. Nööörd som jag är! Men det är ju något man bara verkligen inte kan missa bara sådär. HAHHAHA.

Är i grums också för er som undrar och har varit det sen i söndags vilket är skönt. Mycket skönt. Spenderar tiden med mamma och bara av att veta att sällskapet finns där är ju undebart! :-) Att bara kunna sitta här och softa helt osminkad iklädd i myskläder känns helrätt just nu. GÖTT


Planerat lite inför morgondagen också och även lite annat smått och gott. Morgondagen ska spenderas med Amanda på bmb. Najsigt. Och det är även henne och gänget jag ska sticka på partybåt med den 2-4 december, så jävla grymt och så jävla najs så det finns inte. Gud vad jag ska röja och framförallt shaka ass! Så det ser jag verkligen fram emot och det var väll det jag ville få ur mig, (tror jag) :-D

felicia ♥


tusen gånger om

Syster och hennes otroligt söta och super goá barn har nyss varit här hos mig och mammsen en sväng. Försökt att få i mig lite käk samt onyttigheter. Riktigt mysigt. Dock blev det ju lite jobbigt när det blir lite väl mycket ståhej. Men jag lever ju i alla fall! Så jag ska inte klaga. Börjar kännas lite bättre nu i jämförelse med imorse då jag frös så jag knappt orkade röra mig och så fort jag ens rörde mig en ynka centimeter värkte det i huvudet.. Huvudvärken börjar släppa allt mer och mer, kanske var vilans och värktablettens förtjänst och det tackar jag för!

Som sagt blir inte mycket gjort idag inte, skulle vilja lägga upp en bild på hur otroligt sliten jag är just nu, men då dör ni väll. Mohahhaha. Ingen vacker syn!

Har lämnat tillbaka några grejer från paketet också- mycket som inte stämde i storlek, motsvarade förväntningarna osv. Ja, ni vet nog hur det kan vara, inte sant? ;-) Och ytterligare hämta ett paket ska jag göra sen, eller jag och jag. Syster får lov att ta min legitimation och fixa det då jag varken vill eller orkar gå utanför dörren här hos mamma. Så får vi se vad det innehåller, vilket jag själv inte har en aning om.

felicia ♥


automathic

Som sagt var, ny dag med nya möjligheter. Och själv ser jag ingen möjlighet alls just nu och jag har heller inget bra svar på varför jag ens bestämt mig för att uppdatera bloggen JUST nu. I och med att jag spydde imorse och lider nu av jordens fetaste huvudvärk. Vila är nog det enda som kan få mig att känna mig piggare och det är precis det jag ska ta mig till. För det behövs!

Jag som så fint så fint så hade planerat denna onsdag, men de planer ser ut att spricka.. Jobbigt läge! Men men, man kan inte vara frisk&kry jämt. Och visst är det skönt att vila lite och återhämta sig men man blir ju så rastlös. Buhuuuu

Annars då, jo hämtade som sagt ut paketet igår från H&M och visst blev man nöjd, några saker får dock skickas tillbaka :-) Klickade även hem en grymt snygg stickad tröja och ett par kilklackar från nelly.se igår. Och även de är to die for. Visar bild senare! 

Som sagt var, inte så smart att sitta framför datorn när huvudet bultar. Usch nej, går och lägger mig istället och så får mamma agera betjänt!

felicia ♥

Unbelievable

Slänger in ett litet inlägg såhär innan läggdags för min del. Och ja, det kan tyckas vara tidigt för de allra flesta. Men om jag ska vara riktigt ärlig så är ju så sjukt sliten idag och har både varit det hela dagen och är det fortfarande... Vet inte om det är vädret det beror på eller om jag börjar på att bli sjukis. Återstår att se.

Är ju trots allt en ny dag imorgon också!

På tal om något helt annat håller jag och hållet med mamma idag, det får vara slut på shopping nu och ett tag framöver. För det är verkligen det jag lever på och för kan det verka som. Att shoppa kläder och framförallt prova dem och veta att de är mina bara mina. Jag får någon slags kick och blir helt glad inombords. Det är sjukt vad lite kläder kan ställa till med. På bara denna månaden som gått nu gissar jag på att jag har shoppat för drygt 10 000 och ja det är kanske lite väl mycket. Men som sagt, jag får en slags kick och jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva det. Ungefär såhär ivrig och glad blir jag (för stunden i alla fall)

 

Och just nu är jag sådär glad igen och kanske kan det bero på att jag hämtat ut ett rejält paket med kläder och givetvis också för att mina sjukt snygga ringar från style by tyra hittat till min brevlåda :D:D:D:D:D


Vill självklart säga grattis till min underbara vän malin som drog hem körkorket idag också, GRATTIS!

felicia ♥


a little sneak peak

laddar upp lite bilder sen lördagen och ja KUL hade vi









Och fråga mig inte hur det kommer sig att jag är med på varenda jävla tagen bild. Men om jag själv skulle få gissa så kan det nog KANSKE vara för att jag bad om det, ganska igenkänt när jag börjar bli fuller faktiskt! Men som sagt kul hade vi, och nej detta är inte alla som var med och firade mallot, givetvis var vi några fler som jag icke tror har träffats av blixten lika ofta som mig själv.

felicia ♥

In my head

Jag tror inte jag är den enda som lider av någon slags höst depression. Just nu, och framförallt idag är en sådan dag som man bara vill ligga inne och inte göra ett skit. Bara vara! Och känna efter att man lever typ, ungefär så känner jag. Men i alla fall, dagen har varit bra i helhet ändå måste jag få säga.. Kan kanske bero på att jag återigen fått träffa mina underbara anton till tvillingbror. Och det var riktigt uppskattat från min sida faktiskt, jag blev så glad och kände verkligen hur jag lyste upp inombords och just det att han såg glad ut gjorde ju saken tusen gånger bättre :-) Helt underbart var det! Men jobbigt att ta farväl, trots att jag vet att jag kan ringa när jag vill och hälsa på också. Men ändå, att ta farväl är något jag tycker är grymt jobbigt.. och det tror jag att han tycker också!


Som sagt en ganska så bra dag i helhet och dagen har även känts grymt lång. Känns nästan som om att den aldrig kommer att ta slut och jag som inväntar favorit-programmen på tv:n en måndag som denna. Hahahah, och ja jag är en liten nörd, men om jag ska vara ärlig tror jag att vi alla lider av en sådan (nördig sida alltså).


På tal om helgen och framförallt lördagen måste jag säga att jag hade det riktigt riktigt roligt och att det var längesen jag festade loss och skrattade så mycket som jag gjorde den kvällen. Och ett stort tack till alla som var med och förgyllde den. Den var allt en utekväll bör innehålla :-) Grym med andra ord.


felicia ♥


Written in the stars

Wohooo, det är fredag och jag giller't! Dock vet jag INTE varför, då inget speciellt ska ske denna dag. Men det känns ändå gött, för gött faktiskt. Jag ska inte ut eller så, men vet ni vad det bästa är? Jag ska tillbringa dagen med en utav de jag älskar allra mest här i livet- underbara malin :-) Resten av dagen kommer förmodligen bara bestå utav en massa häng framför tv:n, softa järnet helt enkelt.. Och invänta morgondagen som jag är grymt taggad på. Saturday och födelsedagsfirande vilket innebär PARTEEY! Malin ska firas tillsammans med mig och brudarna, gott käk och så avslutar vi med krogen. Toppen detta!

Och för att inte glömma så är det nästintill bestämt nu, sticker i januari till pappsen och givetvis värmen. I två fucking och helt underbara månader, givetvis kommer jag inte att skita i skolan. Plugga distans blir. Och sen bara vara, umgås med pappa, njuta av värmen och allt annat underbart det landet har att erbjuda. För det är verkligen en hel del. Soooom jag längtar!


jag och malin på den gamla och goda tiden (givetvis var det också den tiden malins favvo-drink var oboy&vodka) Mohahha!


felicia ♥

Something new



Örhänge, Ginatricot 129 kr


poncho,Bik bok 399 kr                                                  

 
Oversize tröja, Ginatricot 199 kr


Och strumpisar har ni väll sett förut va? (hoppas jag) tihi.. Skämt å sido!

Måste rusa nu, duschen och en FET godispåse väntar. MUMMA!

felicia ♥


So damn beautiful

Spenderar ytterligare en dag i grumset efter en kort dag på stan, blev dock ingen utlandsresa beställd på grund av lite missförstånd, men imorn tar vi nya tag och då jävlar ska den bokas! Jag och Amy en vecka i magaluf, perfekt är vad det kommer bli, :-)

Fick även med mig lite nytt hem också och det är ju aldrig fel..

en poncho
ett par örhängen (sjukt snygga)
strumpisar, dvs strumpbyxor
oversize tröja

Och imorgon väntas ytterligare lite shopping, är ute efter en leopard sjal och har varit det ett tag,men den ska ju kännas rätt också. Dock har jag hittat två stycken som har fallit mig i smaken och nu har jag istället svårt för att bestämma mig vilken utav dem det får bli. Båda är leopard och det enda som skiljer dem åt är färgen, den ena är svart/grå och den andra mer likt den riktiga leopard färgen eller vad man nu kan kalla det. Riktigt snygga båda faktiskt! Lite snygga ringar tänkte jag också få med mig, för fy så snyggt det är. Enligt mig får du gärna ha alla fingrar fyllda utav dem, löööööve it!

Bilder på shoppingen kommer i ett senare inlägg (ska försöka att hinna med det idag) för om jag känner mg själv rätt så kommer jag att vara bänkad framför burken denna kväll. Många av mina favoritprogram är ju faktiskt idag. Mohahhaha.

felicia♥

just like a papercut

Multimedia är vad som står på schemat just nu och vad jag kan säga är att det suger fårballe. Kan kanske bero på att media verkligen inte är min grej och för att jag är så kass. Mohahahha. Menmen, man kan ju inte vara bra på allt här i världen, så jag nöjer mig gott och väl med allt annat som jag är grym på!

Tänkte ta att ringa mammsen nu också, resten av dagen består av shopping och boka utlandsresa och givetvis lite plugg på det. Duktiga mig!

Funderar på club moments imorgon också, någon som är med mig? :-)

felicia ♥


Em-kval

Jaru, jag tror absolut inte att jag är den enda som kollar kvalet just nu..Och jag tror heller inte att jag är den enda som är riktigt förbannad på hur de spelar, visst jag är inte bättre själv och jag skulle heller inte kunna framstå som det. Men jo, man får faktiskt ta och klaga. För nu är det skam. Fy skäms!

Malin var här en sväng förut också, härligt att kunna umgås mer och mer med henne. Börjar likna den gamla och goda tiden, dock har vi ju fortfarande saknar som saknas för att det verkligen ska kunna bli det gamla goda. Och josefine är ett mycket gott exempel. En riktigt skön filur, som jag diggar skarpt! Och till helgen ska vi "återförenas" igen. NAAAAAAAAAAAJS

Ser lite fram emot morgondagen faktiskt, ny dag och nya möjlligheter. Shopping och boka utlandsresa. Och sen återigen skaffa solkort, börjar allvarligt på att må dåligt över hur blek jag blivit, trots att jag är och alltid varit en utav de brunaste, jämt.. Så ska faktiskt bli skönt att komma tillbaka till mitt riktiga jag!


Och nu tänkte jag faktiskt avrunda där, och se klart den här pissiga och framförallt pinsamma match. Dålig insats sverige, mycket dålig.


felicia♥


Miljoner tankar, men inget svar

Mitt uppe i min glada stund och underbara tisdag som jag förövrigt trott skulle förbli så, så händer det. Jag får inte vara glad, jag får verkligen inte vara det. Jag får inte må bra, och varför kan man fråga sig? Och tro mig, det gör jag också. Jag blir så sjukt besviken och ledsen när jag ser sådana saker som jag såg för ynka minuten sen. Jag förstår inte hur man kan yttra sig på sätt, att man inte kan tänka på omgivningen och att andra faktiskt kan bli sårade. För det var precis det jag blev just nu.. Men visst, ibland tar jag mig en funderare och tänker är allt detta verkligen värda mig, är det verkligen det? Är ni verkligen sådana som finns där. Sometimes. Men inte på det sättet jag vill ha det. Jag är ledsen och säga detta, men jag är sjukt besviken.. Och nej, nu drar jag inte alla över en kam. Verkligen inte, men så nere som jag känt mig under senaste tiden går fasiken inte att beskriva alltså. Inte haft orken till någpt, inte sett ljuset i det hela. Jag har bara mått piss. Och det är till víss del på grund av er. Och givetvis mig själv också.. Det var bara det!




felicia ♥

Överlycklig



Såååååhär glad är jag just nu, dels för att jag äntligen ska få tag i mitt "trasiga" öra (eller vad man nu ska kalla det) och även för att jag ska hämta ut mitt paket som kommit från h&m med riktigt snygga kläder. Den 8 november smäller det och jag ska äntligen kunna börja använda riktiga och snygga örhängen.. puuuh, vilken lättnad. Det känns så underbart, jag som trodde att de skulle ta det med en nypa salt och skita i det i och med att det är mycket självförvållat eller vad man nu kan säga om det. Så ja, jag är happyface!

Också riktigt glad för mammas skull! Visst är inte pengar hela världen, men det var du värd :-)

Sedär, vilken fin tisdag det blev tillslut och ännu mer fin kommer den bli. Den ska spenderas med mammi och min älskade syster dotter Lowa, en kväll framför tv:n och en massa gött, kan inte bli annat än MYS.

Vad har ni andra för er en tisdags eftermiddag som denna?

felicia ♥

Ingen sovmorgon idag heller

Somnade riktigt tidigt igår, i M&M's soffa dessutom, lite obekvämt sädär men ändå lagomt okej, hela jag fick jämt intill plats så att jag kunde ligga raklång.. Och skönt var väll det. Tror inte klockan hann slå 21.00 innan jag slocknade.. Visserligen vaknade jag ett par gånger under natten då jag inte låg så bekvämt som jag själv kanske hade velat, så reste mig upp och intog sängen istället. Och icke fick det bli sovmorgon idag heller. Småbarn är överallt, tro mig. Och ljudvolymen på dem är ju inte direkt ljudlös, menmen.. skönt det också, att vara uppe med tuppen. Har trots lite saker som jag måste ta itu med idag, läxor bland annat och sen en hel del viktiga telefonsamtal!

Gårdagen var det väll inget speciellt med, hände heller inget speciellt. Följde med syster och barnen och hälsade på systers farfar en sväng (i och med att min inte längre finns) och sedan efter det for vi iväg och hälsade på brorsans ex och hennes lilla buse! Var där ett tag, käkade, smaskade godis och sedan fick det bli en tripp in till karlstad då vi släppte av johanna, och sedan bil hem igen.. Och så hamnade jag i soffan. Rolig lördagskväll va?

Men som sagt, riktigt riktigt skönt att bara ta det lugnt och bara vara känner jag. Och sen nästa helg är det ju faktiskt malin som ska firas, 18 år. Som vi väntat! Och då blire parteeey. Man får se det ljusa i det hela också, kom ihåg det.

Nu väntar en mycket stor och efterlängtad frukost och dusch på mig, höres senare!

felicia ♥


Tillbaka i verkligheten, igen....

Sedär ja, är jag tillbaka är en fråga man kan ställa? Och som det känns just nu, så tycker jag att skriva blogg känns som en aktuell och mycket bra sak när det kommer till mig själv och min personlighet. Har varit mycket på sista tiden, mycket som har stört sig och som ligger där i en bubbla, saker som aldrig kommer ut känns det som.. Och mycket mycket annat, men jag försöker och jag jobbar på det! Och nu, vad händer nu? Jag har i alla fall bestämt mig att jag ska fortsätta att blogga som jag sagt tusen ggr förr, men det känns skönt på något sätt. Få skriva av sig lite osv, vilket jag tycks vara ganska så bra på. Och givetvis ska jag bjuda på bilder osv, videoklipp är ngt jag också ska försöka mig på.  (Wish me luck) mohahhaa.

Som sagt, ett nytt försök är givet. Och jag ska göra allt för att uppdatera, så att ni som läser ska kunna uppskatta det. Men mestadels gör jag detta för mig själv..  Kom ihåg det!



felicia ♥

RSS 2.0