hår, hud och makeup

tänkte tipsa er om lite saker som är värt att prova gällande hår, hud och makeup! ;p har faktsikt själv provat en hel del, (:  och det har funkat utmärkt, så testa själva!

Hud: Många irriterar sig på att ögonskuggan lägger sig i veck under dagen. Detta beror på att huden runt ögonen är den mest rörliga huden i hela ansiktet, och det blir varmt och oljigt i vecken som bildas. Du kan motverka detta problem med en oljefri ögongel, som Clarins Beauty Flash Balm For Eyes.

Makeup:
- Flytande eyeliner är jue bara ett måste nu under hösten, och så snyggt! Men det finns många som tycker att det är krångligt att få till det. Jag har ett knep.
1) Dra linjen där du vill ha den med en vanlig svart ögonpenna. Nu har du färgen.
2) Hyfsa sedan till linjen med en snedeggas minipensel. Nu har du formen.
3) Avsluta med att lägga en flytande eyeliner ovanpå. Nu har du intensiteten.

Hår: Mild toning är det bästa botemedlet för trött och livlöst hår. Att bara slinga i toningen ger mer glans, lyster och färg. Är ditt hår torrt och frissigt, men du har inte de rätta produkterna till hands? Då kan du göra såhär; Smörj in händerna med handcreme eller body lotion och dra dem lätt genom håret, det ger glans och tar bort frissigheten.

Hud: En jättebra foundation hjälper inte om hyn i grunden är torr och fnasig. Istället tycker jag att du ska prova att använda olivolja som en ansiktsmask i cirka 15 minuter. Du kan också byta ut din bodylotion mot olivolja när du är extra torr. Jag lovar det funkar!

Hår: - För att få tunt, flygit hår att se tjockare ut, eller hår med en fet hårbotten att lyfta fram rötterna, kan man använda vanligt löspuder. Häll i hårbotten, skaka om håret och styla!

Hud: Det finns också andra saker du kan göra om du drabbas av torr hy, använd vanligt vaselin på de torra partierna och sminka sedan som vanligt.

Hår:  vill du ha mer volym i ditt hår? för ljusblont hår; Dust it från Osis och för mörkare hår Redkens Woolshake..

Makeup: Det finns många knep för att placera rouget exakt rätt, om du vill ha den där rosiga fräscha looken. Det ska ligga på kinden, inte upp mot tinningen. Börja med att le stort. Då får du fram en bullighet på kinden, dutta rouget precis under den och jobba uppåt i cirkelrörelser. Kör sedan kontrollmetoden. Rouget får inte vara närmare näsan och ögat än två fingerbredder.

Hår: De flesta lockar eller plattar håret flera gånger i veckan och det sliter något enormt. Jag vet, därför jag själv slutat att plattat håret. Men iaf. Ett mycket snällare sätt att få fint fall är att snurra håret runt fingrarna i passéer och fästa med nålar eller klämmor. Det tar inte mer än 5-6 minuter, sedan spraya det småfuktigt med en blomspruta. Innan du ska iväg tar du ut klämmorna och sprayar. Du får ett snyggt vågigt hår- utan slitage! bra va? ;p

Makeup: Det bästa sättet att få till ögonskuggan, eyelinern och kajalen är att sudda med en större borste och dutta lite rouge ovanpå ögonskuggan. Då får du en snygg färgenhet i ansiktet, när rouget på kinderna går igen i ögonskuggan. - Har massa nära och kära som testat och fått ett lyckat resultat, det gäller bara att testa och våga serrni!

det var lite tips från mig till er, hoppas ni som läser detta åtminstonde vågar prova något.- det skadar jue inte, utan snarare tvärtom! :)  för mig funkar det.- lycka till!

pusssssssssssssssss *

Kommentarer
Postat av: Louise

HAHAHAHA

2008-12-31 @ 17:13:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0