långledig

skrev ett inlägg igår, men märkte för en stund sen att det aldrig publicerats.. märkligt det där, :S  men iaf, skrev lite kort om helgen och så, blev ju ingen bio i fredags, eftersom att det endast fanns utspridda platser så vi valde att käka gott och sen ta bussen hem igen för att gå på bio till veckan istället :)  utmärkt, då vi blir lite fler också, och det är ju aldrig fel :) 

som sagt, hela helgen har varit hur lugn som helst, mycket lugnare än den har varit går det nog inte att få det, tror jag i alla fall... gottat sig hur mycket som helst, fint sällskap, varit osminkad och klädd i mjukis.. underbart när jag tänker efter!

och som ni kanske har sett eller hört är vi Klara elever lediga både idag och imorgon och det känns också helt underbart, få sova ut lite och ta vara på vardagen lite, en sak som redan är planerad är boda borg, redan imorgon faktiskt.. ska bli riktigt roligt att åka dit, känna sig lite mer som ett "barn" kan man säga, klättra osv..  alltid kul!

resten av denna måndag har jag inget speciellt planerat, ska väll hoppa in i duschen vilken sekund som helst, och efter det sola.. vill träna idag också, och träffa godingen, idol får man ju inte missa heller, Piotr eller Kalle? vilka tror ni? ;-)

uppdaterar senare,

PUSS PÅ ER!


Kommentarer
Postat av: linda

har du skaffat kille? :-) roligt! är han från grums eller? (:

2009-09-28 @ 17:23:10
Postat av: Anonym

Svar till linda; vi är inte tillsammans ännu, träffats några ggr och så, men vi får se :)

2009-09-28 @ 21:09:32
Postat av: blogg läsare

jaa vem e godingen :)

2009-09-28 @ 23:06:56
Postat av: linda

okej, va mysigt :-) alltid kul med sällskap!

2009-09-29 @ 23:45:27
Postat av: nelly

den grabben är på g med två till så ;) men du kan ju drömma hora

2009-10-07 @ 09:39:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0